Oglinda aceasta e cu adevarat magica , aduce oamenii aproape si ii face sa zambeasca intr-un cadru cu multa culoare! Aduce un plus de relaxare si buna dispozitie evenimentului mai ales in cadrul nuntilor, nu lasa pe nimeni sa se plictiseasca, e uimitoare!! :) E o alegere ideala si combina veselia cu o varietatea de accesorii care te fac sa ai gura pana la urechi, cel putin :) , fiind o marturie (amintire) ce te face sa te gandesti cat de fain a fost evenimentul. Tot aici trebuie sa mentionez profesionalismul personalului, punctual, f usor si simplu de comunicat si stabilit detalii , genial cu oamenii , cu buna dispozitie si dornic sa faca invitatii sa se simta bine, in permanenta pe faza si cu zambetul pe buze, e un fel de moment din acela in care ai impresia ca cunosti omul de o viata cam asta e sentimentul pe care il inspira. Inca un detaliu pe care eu l-am apreciat totul se misca f repede, ieseau rapid pozele , instant se aplica magnetul nu apucai sa te invarti si pozele erau deja gata in cate exemplare doreai si asta in timp ce persoanele din fata oglinzii li se explica ce si cum in acelasi mod prietenos, tot respectul. Multumim f f f f frumos pentru plusul de culoare adus in cadrul evenimentului si pentru amintirile geniale lasate tuturor celor care au trecut pe la oglinda magica. Sunteti geniali, tineti-o tot asa! Multumim din suflet!!!


Alina Musgociu

Recomand aceasta oglinda magica!! Dintre toate nuntile la care am fost este singura care nu s-a stricat. Nu am avut parte de momente moarte/penibile in care sa se defecteze. Ei sunt pe tot parcursul evenimentului acolo pentru orice ajutor ai avea nevoie. Foarte profesionali!!


Mirela Manta

Oglinda magica este un 'must have' la orice eveniment, in special la o nunta. A asigurat distractia si degajarea invitatiilor, creand amintiri tangibile a unei seri de neuitat. Domnul a fost foarte amabil si ne-a oferit asistenta permanenta. Multitudinea de props-uri a distrat pe cinste invitatii, iar cartea de amintiri este geniala. Recomand cu incredere. Oglinda Magica v-a ridica standardul oricarui eveniment!


Kinga Kings

Oglinda magica a adus nuntii noastre culoare, o grămadă de zâmbete și un strop de nebunie. Mulțumiri celui care a avut răbdare cu noi și care s-a bucurat alături de noi, un adevărat profesionist. Speram sa colaboram din nou, în viitor. Mult succes în continuare.


Alexandra Constantin-Șmitko

Minunat, acest moment nu trebuie ratat la o nunta, invitatii s-au distrat de minune, iar domnul a fost înarmat cu muuuuulta rabdare. Prețul a fost cel mai mic pe care l-am găsit, iar calitatea pozelor foarte foarte buna. A fost o masa plină de propsuri, nu ne mai Cunoșteam invitatii care erau la oglinda. Multumim din suflet!!!


Ancuța Mihai